روغن کرچک اصل خالص

55,000 تومان

روغن کرچک اصل خالص

روغن کرچک اصل از دانه های کرچک موجود در کشور های گرمسیری آسیا و آفریقا به دست می آید.

این روغن از قدیم الایام به عنوان روغنی پرکاربرد در علم طب سنتی معرفی شده است.

از این روغن برای سلامت مو و سلامت پوست استفاده فراوانی میشود.

در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی از روغن کرچک به علت داشتن خواص و فواید فوق العاده استفاده زیادی میشود.

روغن کرچک اصل خالص
روغن کرچک اصل خالص

55,000 تومان